Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Malt Mutlu

Malt Mutlu
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Malt Mutlu şarkı sozu

Olmayınca olmuyor
Olmuyor ya
Hepsi peş peşe geliyor ya hani
Geliyor ya

Ust uste dizilip
Ustume ustume yağarken
Tam da kaccmaktan vazgecerken

Oynadıkca, yerine geliyor havam
Soyledikce
Gercek olacak
Ben mutluyum ulan

Başlayınca bitmiyor ya hani
Bitmiyor ya
Heyheyler geldi gitmiyorlar ya
Gitmiyorlar

Ust uste dizilip
Ustume ustume yağarken
Tam da kacmaktan vazgecerken

Oynadıkca, yerine geliyor havam
Soyledikce
Gercek olacak
Ben mutluyum ulan

Similar threads

imagesyorgunum5add1cdc2cf2c Kitabımın uzerinde gozyaşımın lekesi kalmış, farkında bile değilim Fonda ki şarkının anlamı hakkında derin hisselerim oluşmaya başladı İncindiğim yerlere dokunuyor sanki Ansızın nukseden mide ağrılarımı percinliyor gibi Bir de kahve iciyorum ustune… Anneme hesap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Boşver Baba Kacmak gerek kacmak bazen Bircok gercekten Hayal kurmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi neden vazgec dersin hayallerinden Boşver baba cok memnunum Boyle halimden Ucmak gerek ucmak bazen Kendi icinden Asık olmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
imageskirginim5b0b3c5fa04c0 İki tırnak işareti arasına sığan bir kac kelimeydin sen, icimi oyup gecen ruzgarlara inat, yurek durağımda beklediğim tek yolcu Gerceklerde aramıyorum artık seni, gercek olmadığına inandırdım kendimi Kırgınım yalnızca hatta adı aşk ile başlayan cumleler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Yalın Ah Be Kardeşim Şarkı sozleri Aynaya baktım senden otesi yok aynayı sev Radyoda sevdiğin şarkı calmış radyoyu sev Kalbini baktığın kadın başkasınınmış iyimi Git patlat bu kafayı şimdi Git patlat bu kafayı şimdi Bazen herkesten sıkıldığım oluyor Fişi cek git dukkanı kapatasın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Sıla Sevişmeden Uyumayalım Şarkı Sozleri Gitmek zor mu senin icin, Mevcut duruma alışanlardan mısın Aşk yok mu sence Sevişmek herkesle aynı mı sence Kalp yok mu sence Hayata uşenenlerden misin sende İster kırılıp dokulelim İster yok olup dirilelim Sevişmeden uyumayalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt