Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

? Malatya Kebabı ? PDT®

? Malatya Kebabı ? PDT®

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
350 gr ince bulgur
350 gr kıyma
tuz,karabiber
kızartmak için:
2 yumurta
sıvıyağ
HAZIRLANIŞI:
Karıştırma kabına kıymayı, ince bulguru, tuzu, karabiberi alın ve yaklaşık yarım saat yoğurunYoğururken azar azar su ilave ederek yumuşatabilirsinizYoğurduktan sonra yine elinizi suya batırarak yuvarlak yassı köfteler hazırlayınKöfteleri kaynamış tuzlu suda yarı kıvama gelene kadar haşlayın ve süzünKöftelerin ilk sıcaklığı çıktıktan sonra köfteleri önce çırpılmış yumurtaya daha sonra una bulayarak kızgın yağda kızartın Bir peçetenin üzerinde yağını aldıktan sonra yeşilliklerle servis yapın

 
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt