Makarna Tanımı İçin Materyaller
- Yarım paket makarna
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 kaşık margarin
- 2 kaşık domates salçasi
Makarna Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Makarnamızı haşlıyoruz ve süzüyoruz.
- Başka tencereye yağımızı koyup üstüne salçayı ekliyoruz.
- Biraz piştikten sonra tereyağımızı koyuyoruz.
- Tuzu ve biberi de ekliyoruz.
- En son pişmiş olan makarnamızı ekleyip güzelce karıştırıyoruz. Miss kokulu salçalı makarnamız bütün yemeklerin yanında yenmek üzere hazııır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.