Makara Sozler 2019
Makara Sozler facebook
Makara Sozler 2019
*Olum korkusu surekli değil mezarda biten gecici bir duygudur
*Dunya dahiler gittikce azalıyor Newton yok Einstein yok Steve de gitti Bu aralar ben de kendimi hic iyi hissetmiyorum imagesmakarasozler20195ad97ffcda3a7png
*Mouse kullanamadigi programa, viruslu der
*Msn adresi verir misin?' dedi 'Tabiki veririm' dedim Cok heyecanlandı 'başkakapıya@yallahcom' dedim Sustu
*Soru : Adamın biri hindistanda yuruyomuşKafasına BUDA heykeli duşmuş ne demiş? Cevap : Başıma budamı gelecekt
*At binenin, ninem dedemindir
*Sizde bit Şampuanı var mı? Kirlendi hayvancıklar
*Bilmemek Ayıp Değil yeterki Caktırma
*Soru : Otuz Laz denizci boğulmuş neden? Cevap : Denizaltıları bozulunca ittirmeye kalkmışlar
*Soru: John Wayne'nin ebesinin adı nedir? Cevap: Ebeveyn
*Soru: Bir adam OMO'yla yıkanmış ve maymuna donuşmuş neden? Cevap: Cunku OMO'yla yıkanan herşey ilk gunku gibi olur
*Her yıldız kaydığında bir insan olurmuş, bizim Feriha teyze takunyası kaydığı icin oldu
*Soru: Karadenizli askerin silahına ne denir? Cevap: Lazer silahı
*Soru : Bir cocuk hic patik giymiyomuş neden Cevap : antipatikmiş ))
Makara Sozler facebook
Makara Sozler 2019
*Olum korkusu surekli değil mezarda biten gecici bir duygudur
*Dunya dahiler gittikce azalıyor Newton yok Einstein yok Steve de gitti Bu aralar ben de kendimi hic iyi hissetmiyorum imagesmakarasozler20195ad97ffcda3a7png
*Mouse kullanamadigi programa, viruslu der
*Msn adresi verir misin?' dedi 'Tabiki veririm' dedim Cok heyecanlandı 'başkakapıya@yallahcom' dedim Sustu
*Soru : Adamın biri hindistanda yuruyomuşKafasına BUDA heykeli duşmuş ne demiş? Cevap : Başıma budamı gelecekt
*At binenin, ninem dedemindir
*Sizde bit Şampuanı var mı? Kirlendi hayvancıklar
*Bilmemek Ayıp Değil yeterki Caktırma
*Soru : Otuz Laz denizci boğulmuş neden? Cevap : Denizaltıları bozulunca ittirmeye kalkmışlar
*Soru: John Wayne'nin ebesinin adı nedir? Cevap: Ebeveyn
*Soru: Bir adam OMO'yla yıkanmış ve maymuna donuşmuş neden? Cevap: Cunku OMO'yla yıkanan herşey ilk gunku gibi olur
*Her yıldız kaydığında bir insan olurmuş, bizim Feriha teyze takunyası kaydığı icin oldu
*Soru: Karadenizli askerin silahına ne denir? Cevap: Lazer silahı
*Soru : Bir cocuk hic patik giymiyomuş neden Cevap : antipatikmiş ))