Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mahremiyetlik sözkonusu mu

mahremiyetlik sözkonusu mu
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
mahremiyetlik sözkonusu mu meşhur mankenlerden Elif Ece Uzun'dan acayip bir girişim PLAYBOY'DAN TEKLIF ALSAM SOYUNMAM! 1548637047 1548637047 mahremiyetliksozkonusumu5c4e537c24deamahremiyetliksozkonusumu5c4e537c24dea http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberelif26mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg PODYUMLARIN SARIŞIN GÜZELİ ELİF ECE UZUN, “PLAYBOY’A VE ERKEK DERGİLERİNE POZ VERMEM DEDİ Hesaplı krizden kârlı çıktı ğını söyleyen Uzun, birikim yaptığını ve otomobil aldığını açıkladı Bikini ve iç çamaşırı defilelerin de yer almadığını belirten Uzun, “Bikinili pozlar beni rahatsız ediyor Bu benim yaşam tarzım Herkesin doğruları farklıdır Yaptığım iş takdir edilseydi, sınırlarım olmazdı ama bu şartlarda soyunmam Playboy'a ve erkek dergilerine poz vermem dedi BANA ‘GİT RAHİBE OL’ DİYORLAR Bazı meslektaşlarından, soyunmadığı için ilginç tepkiler aldığını anlatan Uzun, “Gitsin rahibe olsun diyorlar lakin olmayacağım Dünya starı olsam tekrar soyunmazdım Mankenlik zaten soyun mayı gerektirmiyor biçiminde konuştu  

858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt