
Magnolya Muzlu Fındıklı Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım litre süt
- 2,5 su bardağı un
- Yarım su bardağı toz şeker
- 1 kaşık tereyağı
- Vanilin
- 1 paket toz kremşanti (Eklenmeyedebilir)
- Fındık
- Damla çikolata
- Muz
- Toz haline gelmiş petibör bisküvi
Magnolya Muzlu Fındıklı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle sütünüzü tencereye koyun. Un ve şekeri ekleyin. Dibine tutturmadan karıştırıp, kaynatın.
- Kaynayınca hemen altını kapatıp, vanilin, tereyağı toz kremşantiyi ekleyip çırpın.
- Tatlı kaselerinizi hazırlayın öncelikle biraz krema koyun sonra petibör bisküvi dilimlediğiniz muzları dizin.
- Damla çikolata serpip tekrar krema döküp üzerine fındıkları ekleyin. Afiyet bal şeker olsunnn. Pratik caniniz çektiğinde kolaylıkla yapacağınız bir tatlı. ????????????.