Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Magnolya (Çilekli)

Magnolya (Çilekli)
0
62

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71
magnolyacilekli.jpg

Magnolya (Çilekli) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 3 kaşık tepeleme nişasta
  • 3 kaşık tepeleme un
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker
  • Yarım paket krema
  • 1 paket kremşanti
  • 1 paket vanilya
  • 2 paket robotta çekilmiş petibör bisküvi
  • 15 20 adet çilek
Süslemek için;
  • Fındık/ceviz veya antep fıstığı

Magnolya (Çilekli) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bismillahirrahmanirrahim. Öncelikle muhallebinizi hazırlamak için süt, un, nişasta ve şekeri tencereye alıyoruz.
  2. Sürekli karıştırarak pişiriyoruz üzeri göz göz olunca altını kısıp bir 5 dakika daha pişiriyoruz.
  3. Pişen muhallebiye önce kremayı ekleyip, iyice çırpıyoruz. Daha sonra toz kremşantiyi ekleyip bir beş dakika daha mikser ile çırpalım.
  4. Muhallebiniz hazır olunca, önceden çektiğimiz bisküvi ve dilimlediğimiz çilekleri alıp, bir muhallebi, bir bisküvi olacak şekilde sunum yapacağımız kase veya bardağa alalım.
  5. Son son muhallebi katına çilekleri dizelim ve üstüne bisküvi ve son olarakta antep fıstığını serpiştirelim dolapta en az 2 saat dillendirip afiyetle yiyelim.
Magnolya (Çilekli) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt