Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı buğday nişastası
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket krema
- 2 paket burçak bisküvi
- Çilek
- Bisküvi
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencereye krema hariç bütün gereçleri ekleyelim ve daima karıştırarak pişirelim. Göz göz olunca iki dakika daha kaynatıp soğumaya bırakalım
- . Ortada bir karıştıralım ki yüzü kabuk bağlamasın. Bisküvileri robotta çekelim. Çilekleri ince halde dilimleyelim.
- Muhallebi soğuduktan sonra kremayı ekleyelim ve 5 dakika kadar çırpma teli ile çırpalım.
- Kullanacağımız kaselerin alt tabanına iki tatlı kaşığı bisküvi koyalım kenarlarına çilekleri istediğimiz formda dizelim, daha sonra krema ekleyelim.
- Kremanın üzerine tekrar iki tatlı kaşığı bisküvi ekleyelim sonra tekrar krema ekleyelim.
- Üst kısmını bisküvi ve çilekle süsleyip, dolapta bir kaç saat dinlendirdikten sonra afiyetle tüketelim.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.