
Magnolia Tanımı İçin Gereçler
- 1 litre süt
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket toz vanilya
- 2 adet yumurta sarısı
- 1 paket bebe bisküvisi (Ya da kakaolu)
- 1 paket süt kreması
- 10 adet çilek
- 2 adet muz
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci olarak tencereye nişasta, un, şeker, vanilya ve yumurtayı alın.
- Üzerine yavaş yavaş sütü ekleyerek çırpma teli yardımıyla karıştırın.
- Karışımı ocağa koyun ve karıştırmaya devam edin. Topaklanma oluşmamasına dikkat edin.
- Karışım muhallebi kıvamına geldiğinde ve kaynadığında ocağın altını kapatın.
- Muhallebi soğurken, bisküvileri incecik olana kadar robottan geçirin.
- Muhallebi soğuduktan sonra içerisine bir paket süt kreması ekleyerek karıştırın.
- Bu esnada çilek ve muzları dilimleyin. Magnolia kuplarına evvel muhallebi koyun ve meyveleri yanlarına yanlışsız dizin.
- Akabinde bisküvi kırıntılarını ekleyin ve tekrar muhallebi dökün.
- En üst kısmına kremşanti ve jelibon ekleyerek servis edin. Afiyet olsun. ????????.