
Magnolia Tanımı İçin Gereçler
- 5 bardak süt
- 5 yemek kaşığı un
- 1 bardak şeker
- 100 ml krema
- 1 paket vanilya
- 1 adet yumurta
- İsteğe nazaran meyve
- İstediğiniz bisküvi (ben bastogne kullandım 2 paket)
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Süt, yumurta, un, şekeri tencereye alıp çırpın kaynayana kadar. Uygunca yoğunlaşana kadar kaynatın.
- Kıvam aldıktan sonra altını kapatın.
- Vanilya ekleyin çırpın ve kremayı yavaş yavaş ekleyin kesilmeyecek biçimde çırpmaya devam edin.
- Soğumaya bırakın.
- Öbür yandanda bisküviyi rondodan geçirin. (krema biraz ılıması yeterlidir).
- Katmanları isteğe nazaran yapabilirsiniz.
- Ben birinci yaban mersini koydum dabana, üstüne ufalanmış bisküvi onun üstünede kremayı, en üst katınada bisküviyle kapatıp süsleyebilirsiniz.
- Soğuduktan sonra buzdolaba alın ve soğuttuktan sonra servise hazır.Afiyet olsun.
Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı