
Magnolia Tanımı İçin Materyaller
Muhallebisi için:
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket sıvı krema
- 1 adet vanilya
- 2 dolu yemek kaşığı un
- 1 kahve fincanı mısır nişastası
- 2 adet yumurta sarısı
- 2 paket burçak bisküvi
- Raffaello
- Damla çikolata
Magnolia Tanımı Yapılışı
- Sıvı krema hariç tüm gereçler karıştırılır, ocağa alınır yoğunlaşana göz göz olana kadar karıştırılır.
- Ağırlaşınca soğumaya bırakılır.
- Soğuyunca sıvı krema eklenerek pürüzsüz kıvama gelene kadar karıştırılır.
- Bisküviler ufalanır, cupların en altına dökülür.
- Bisküvi kırıntılarının üzerine muhallebiden koyulur.
- Üzerine tekrar bisküvi serpilir.
- En üste istenilen eserle süslenir, (ben konutta raffaello ve damla çikolata olduğu için bunları kullandım).
- En az iki saat buzdolabında dinlendirilerek servis edilir. ????afiyet olsun????.