Magnolia (Tam Kıvam) Tanımı İçin Materyaller
- 1 lt süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 adet yumurta sarısı
- 1 küçük uzunluk kahve fincanı nişasta
- 2 çorba kaşığı un
- 1 paket vanilya
- 2 kutu sıvı krema
- 2 paket burçak bisküvi
- 15-20 adet çilek
- 160 gram sütlü çikolata
Magnolia (Tam Kıvam) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Vanilya ve krema harici tüm materyaller tencerede karıştırılıp muhallebi üzere pişirilir.
- Muhallebi ılıyınca vanilya ve 1 paket krema katılıp muhallebi mikserle çırpılır.
- 2 şer kat olacak biçimde 2 kaşık bisküvi 1 kepçe krema kavanoz yahut kuplara dökülür.
- Birinci kat bisküvi sonrası dilimlenmiş çilek dilimleri kenarlara dizilir.
- Buzdolabında soğuduktan sonra yiyeceğiniz vakit en üste 1 paket krema ılıtılır.Kaynamayacak.
- Ilıyan krema 1 paket sütlü çikolata kırılıp çırpılıp eritilir ve en üst kata dökülür.
- Fındıkla yahut diğer bir materyalle süsleyebilirsiniz. Hiç bir katılaşma olmuyor yumuşacık bir muhallebi oluyor.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.