iltasyazilim
FD Üye
Magnolia Puding Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Pudingi için:
*1 litre süt
*3 yemek kaşığı un
*1 yemek kaşığı nişasta
*100 ml krema (yarım kutu toz kullanılmıyor)
*1,5 su bardağı şeker
*1 yumurta
*Vanilya
Diğer malzemeler:
*2 paket yulaflı bisküvi
*Çilek
*Muz
*Vişne(isteğe bağlı)
Magnolia Puding Tatlısı Tarifi Yapılışı Öncelikle süt, un, nişasta, krema, şeker ve yumurtayla pudingini hazırlıyoruz Pudingimiz pişince vanilyayı ekleyip karıştırıyoruz Pudingimiz kendin kendine soğumaya başlarken bisküvileri robottan geçirip parçalanmasını sağlıyoruz Tatlı kuplarımızı veya şarap kadehlerinin (ben şarap kadehi kullandım) içini isteğe göre çikolata sosuyla hafif bir şekilde şekillendirdim ben Puding, çilek ve bisküvi dizaynı size kalmış ama ben nasıl yaptığımı anlatayım İlk olarak bisküviyi kadehin tabanına koydum, kenarlarına çileklerimi dizip pudingten koydum Çilek veya muz koyup tekrardan bisküvi koydum Üzerine tekrar puding koyup çilek ve vişne ile süsledim Evde muz kalmadığı için ben bu sefer yapışımda muz koymadım ama muz çok yakışıyor Dolapta 23 saat dinlendirdikten sonra servise hazır
Şimdiden afiyet olsun
*1 litre süt
*3 yemek kaşığı un
*1 yemek kaşığı nişasta
*100 ml krema (yarım kutu toz kullanılmıyor)
*1,5 su bardağı şeker
*1 yumurta
*Vanilya
Diğer malzemeler:
*2 paket yulaflı bisküvi
*Çilek
*Muz
*Vişne(isteğe bağlı)
Magnolia Puding Tatlısı Tarifi Yapılışı Öncelikle süt, un, nişasta, krema, şeker ve yumurtayla pudingini hazırlıyoruz Pudingimiz pişince vanilyayı ekleyip karıştırıyoruz Pudingimiz kendin kendine soğumaya başlarken bisküvileri robottan geçirip parçalanmasını sağlıyoruz Tatlı kuplarımızı veya şarap kadehlerinin (ben şarap kadehi kullandım) içini isteğe göre çikolata sosuyla hafif bir şekilde şekillendirdim ben Puding, çilek ve bisküvi dizaynı size kalmış ama ben nasıl yaptığımı anlatayım İlk olarak bisküviyi kadehin tabanına koydum, kenarlarına çileklerimi dizip pudingten koydum Çilek veya muz koyup tekrardan bisküvi koydum Üzerine tekrar puding koyup çilek ve vişne ile süsledim Evde muz kalmadığı için ben bu sefer yapışımda muz koymadım ama muz çok yakışıyor Dolapta 23 saat dinlendirdikten sonra servise hazır
Şimdiden afiyet olsun