Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Magnolia Puding Tatlısı

Magnolia Puding Tatlısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Magnolia Puding Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Pudingi için:

*1 litre süt
*3 yemek kaşığı un
*1 yemek kaşığı nişasta
*100 ml krema (yarım kutu toz kullanılmıyor)
*1,5 su bardağı şeker
*1 yumurta
*Vanilya

Diğer malzemeler:

*2 paket yulaflı bisküvi
*Çilek
*Muz
*Vişne(isteğe bağlı)

Magnolia Puding Tatlısı Tarifi Yapılışı Öncelikle süt, un, nişasta, krema, şeker ve yumurtayla pudingini hazırlıyoruz Pudingimiz pişince vanilyayı ekleyip karıştırıyoruz Pudingimiz kendin kendine soğumaya başlarken bisküvileri robottan geçirip parçalanmasını sağlıyoruz Tatlı kuplarımızı veya şarap kadehlerinin (ben şarap kadehi kullandım) içini isteğe göre çikolata sosuyla hafif bir şekilde şekillendirdim ben Puding, çilek ve bisküvi dizaynı size kalmış ama ben nasıl yaptığımı anlatayım İlk olarak bisküviyi kadehin tabanına koydum, kenarlarına çileklerimi dizip pudingten koydum Çilek veya muz koyup tekrardan bisküvi koydum Üzerine tekrar puding koyup çilek ve vişne ile süsledim Evde muz kalmadığı için ben bu sefer yapışımda muz koymadım ama muz çok yakışıyor Dolapta 23 saat dinlendirdikten sonra servise hazır
Şimdiden afiyet olsun

Similar threads

Magnolia Puding Tarifi İçin Malzemeler *500 gr çilek *1 lt süt *4 tepeleme yemek kaşığı nişasta *1 yemek kaşığı tereyağ *1 silme su bardağı şeker *200 gram bebe bisküvisi *2 yumurta sarısı *1 paket krema Süsleme; *100gram bebe bisküvisi *1 paket toz şanti *4 adet iri çilek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Muzlu Çikolatalı Magnolia Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler *1 paket kakaolu hazır puding *3 su bardağı süt (puding için) *1 paket sade petibör bisküvi *2 adet muz Muzlu Çikolatalı Magnolia Tatlısı Tarifi Yapılışı Hazır pudingi 3 su bardağı süt ile tarife göre hazırlayalım ve soğumasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Çilekli Magnolia Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler *1 paket vanilyalı cream ole puding *1 paket sade petibör bisküvi *3 su bardağı süt *Çilek Çilekli Magnolia Tatlısı Tarifi Yapılışı Toz puding ve süt mikserle 3 dk çırpılır Bisküviler robottan geçirilir Kaselere istediğimiz gibi sırasıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Magnolia Puding Tarifi İçin Malzemeler *1 litre süt *1 paket sıvı krema(200 ml) *Yarım su bardağından bir parmak fazla şeker *2 yemek kaşığı un *1 adet yumurta *2 yemek kaşığı nişasta *Kakaolu petibör bisküvi *Çilek *Kivi Magnolia Puding Tarifi Yapılışı Süt un nişasta şeker yumurta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Magnolia Tarifi İçin Malzemeler *1 paket bebe bisküvisi *810 adet çilek *1 adet muz *1 paket vanilyalı puding *750 ml süt *1 paket krema *Hindistan cevizi Magnolia Tarifi Yapılışı 1 *Öncelikle bebe bisküvisini rondoda çekerek toz haline getiriyoruz ve kapların dibine istenilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt