
Magnolia Negrolu (Tam Kıvam Hafif Kremasız) Tanımı İçin Gereçler
- 1 litre süt
- 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) şeker
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 2,5 yemek kaşığı un
- Vanilya
- 1 yumurta sarısı
- 2 paket negro
Magnolia Negrolu (Tam Kıvam Hafif Kremasız) Tanımı Yapılışı
- Vanilya dışındaki tüm materyaller tencerede orta ateşte pişirilir, karıştırıyoruz tabanı fiyat.
- Kaynayıp kıvam alınca vanilya dökülür kısık ateşte 1-2 dakika çırpılır.
- Muhallebiyi soğumaya bırakıyoruz, iki paket negroyu robottan geçiriyoruz.
- İsteğe bağlı olarak bir kat negro bir kat muhallebi döküyoruz ve dolaba kaldırıyoruz. Afiyet olsun
.