Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Magnolia Negrolu (Tam Kıvam Hafif Kremasız)

Magnolia Negrolu (Tam Kıvam Hafif Kremasız)
0
57

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
magnolia-negrolu-tam-kivam-hafif-kremasiz-3.jpg

Magnolia Negrolu (Tam Kıvam Hafif Kremasız) Tanımı İçin Gereçler

  • 1 litre süt
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2,5 yemek kaşığı un
  • Vanilya
  • 1 yumurta sarısı
  • 2 paket negro

Magnolia Negrolu (Tam Kıvam Hafif Kremasız) Tanımı Yapılışı

  1. Vanilya dışındaki tüm materyaller tencerede orta ateşte pişirilir, karıştırıyoruz tabanı fiyat.
  2. Kaynayıp kıvam alınca vanilya dökülür kısık ateşte 1-2 dakika çırpılır.
  3. Muhallebiyi soğumaya bırakıyoruz, iki paket negroyu robottan geçiriyoruz.
  4. İsteğe bağlı olarak bir kat negro bir kat muhallebi döküyoruz ve dolaba kaldırıyoruz. Afiyet olsun :).
 
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt