Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mafia 1 1.0 ***** yardım!!!!

mafia 1 1.0 ***** yardım!!!!
0
108

Similar threads

mafia 1 i indirdim kurdum crack y aptım bu hatayı veriyor nasıl çözcez bunu acil!
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Ewet arkadaşlar mafia yı normal kurdugumda oynanıyordu ama bi kurtlar vadisi modu deniyeyim dedimOnun için 12 patch gerekıyormuşAma 12 patch kurulmuyor Lütfen yardım edini h ttp:i27tinypiccomv5lcnd boşlugu sılınız lütfen uppppppppppppp HİÇmİ yardim etcek yok lÜtfen yardim edİn
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Merhaba, mafia 1 de araç içi kamera modu verebilir misiniz lütfen, yarım saattir internette aradım bulamadım forumtr farkıyla yardım edin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Tekrar merhaba arkadaşlarAc 1 i açtığımda,simgesine tıkladığımda hata raporu oluştu diyor sürekliBaşka bir pcden iki parça halinde hem klasör olarak hem de setup dosyası olarak atarak kurdumAcaba 2 parça halinde olmasından bu hatayı verir mi? Bu forumda diğer forumda bahsi geçen tüm teknikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
arkadaşlar hayatımın oyununu sonunda buldum (önce part 2 yi sonrada) kurtlar vadisi yamasınıda yükledim oyunuda açtım ancak ki ancak bu yamayı yükleyince bütün arabaların şekli şemali binalar felan tüm değişmiş yeni grafikler gelmiş önceden bu yamayla oynuyordum ama böyle olmuyordu kurtlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt