Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Macera Oyunu CALME için Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

Macera Oyunu CALME için Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68

Geliştirici NONOHARA WORKS, macera oyunu CALME için yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı. Fragman yaklaşık 1 buçuk dakika sürmekte.

Ek olarak CALME, 2024 yahut sonrasında piyasaya sürüldüğünde Switch ve PC (Steam) için mevcut olacak.

Oyun açıklaması

Hikaye "Calme" isimli küçük bir uçurum kasabasında geçiyor. Kayalıkların üzerinde, uzaklarda bir sis var. Bu kasabada, avcıların canlı haykırışlarıyla yankılanır. Gizemli bulut denizi ve kasabanın gerisindeki gerçek nedir? Yüksek lakin hoş uçurum kasabasının eşsiz sakinlerinin öyküsünü keşfedin.

Tanıtım Videosu

Similar threads

Geliştirici NONOHARA WORKS, macera oyunu CALME'nin 2024 yahut sonrasında piyasaya sürüldüğünde Switch ve PC (Steam) için mevcut olacağını duyurdu. Ek olarak bir buçuk dakikalık oynanış görüntüsü yayınlandı.   Oyun açıklaması   Hikaye "Calme" isimli küçük bir uçurum kasabasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
  Yayıncı ve geliştirici WayForward, Spidersaurs için yeni bir tanıtım görüntüsü yayınlandığını bildirdi. Spidersaurs birinci olarak 19 Eylül 2019'da Apple Arcade için piyasaya sürüldü.   Spidersaurs, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için mevcut.   Alarm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
  Kanata Lab, PC için çıkacak olan aksiyon oyunu 34EVERLAST için yeni bir tanıtım görüntüsü yayınladı.    Oyun açıklaması   En az 10 dakikada tamamlanabilen lakin birbirinden farklı öykü ile öne çıkan bir aksiyon oyunudur. Dokunaklı bir aşk kıssası, çok boyutlu bir cihanda ortaya çıkıyor. ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
  Acquire, yakında çıkacak oyun Adventure Academia: The Fractured Continent için ikinci yeni tanıtım görüntüsü yayınladığını bildirdi. Adventure Academia: The Fractured Continent, 8 Eylül'de PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) için çıkacak.   Adventure Academia: The Fractured Continent, Class...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
  Geliştirici VV-LABO, Super UFO Fighter için yeni bir tanıtım görüntüsü yayınlandığını bildirdi. Super UFO Fighter, PC ve Switch için yayında.   Oyun Hakkında     - Shwoopers olarak bilinen UFO pilotları bugün bununla savaşıyor!  Skor için gayeleri vurun Amacı rakibinizden evvel toplamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt