iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
3 yaprak jelatin
250 ml süt
250 ml krema
75 gr toz şeker
½ vanilya çubuğunun tohumu
Çikolatalı macaron
Jelatin yapraklarını buzlu su dolu bir kaba koyun ve yumuşayana kadar bekletin
Bir tencereye sütü, kremayı, toz şekeri, vanilya tohumunu koyun ve kaynamaya bırakın
Yumuşayan jelatin yapraklarının suyunu sıkın, kaynayan karışıma ekleyin ve ateşi kapatın
Jelatin eriyene kadar karıştırmaya devam edin
Mini kaplara macaron koyun Biraz soğuyan pannacotayı kabın hacmine göre üzerlerine dökün
Buzdolabında soğuttuktan sonra servis edin
İsterseniz portakal dilimi veya kabuğunun rendesiyle süsleyebilirsiniz
3 yaprak jelatin
250 ml süt
250 ml krema
75 gr toz şeker
½ vanilya çubuğunun tohumu
Çikolatalı macaron
Jelatin yapraklarını buzlu su dolu bir kaba koyun ve yumuşayana kadar bekletin
Bir tencereye sütü, kremayı, toz şekeri, vanilya tohumunu koyun ve kaynamaya bırakın
Yumuşayan jelatin yapraklarının suyunu sıkın, kaynayan karışıma ekleyin ve ateşi kapatın
Jelatin eriyene kadar karıştırmaya devam edin
Mini kaplara macaron koyun Biraz soğuyan pannacotayı kabın hacmine göre üzerlerine dökün
Buzdolabında soğuttuktan sonra servis edin
İsterseniz portakal dilimi veya kabuğunun rendesiyle süsleyebilirsiniz