Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mabel Matiz Soylese O Ben Soylemem şarkı sozu

Mabel Matiz Soylese O Ben Soylemem şarkı sozu
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Mabel Matiz Soylese O Ben Soylemem şarkısı sozu
Mabel Matiz Soylese O Ben Soylemem sozleri

Mabel Matiz Soylese O Ben Soylemem şarkısının sozleri

Dalları ayaz alır yureğimi bir ince keder aman
Gul seni yazar bulbul cilesine buyur ic eder aman
Bir dokunursa bin aşka doyar rengimi ellerin ateşi
Bir bahar akşamıdır bana gam gozlerineyle batan guneşi
Ben yanarım kulleri savurur icimdeki koz
Sonse de gun ay ben sonemem dilde muhur
Yollara surulur ah icimdeki soz
Soylese o ben soyleyemem sevdiğimi

Similar threads

Mabel Matiz Kul Hece şarkısı sozu Mabel Matiz Kul Hece şarkı sozleri Mabel Matiz Kul Hece şarkısının sozleri gozlerin şen cocuk sesleri acıyor gozlerin yelkenimin fenerleri bir sana titriyor gonullu yaprağım ellerim bir seni terliyor sana iclensin şimdi o melekler sende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
e özel Mabel Matiz Söylese O Ben Söylemem şarkısının sözleri Mabel Matiz Söylese O Ben Söylemem şarkısı sözü Mabel Matiz Söylese O Ben Söylemem sözleri Merhaba Melek'ler Bu sayfamızda Mabel Matiz'in Söylese O Ben Söylemem adlı şarkısının sözlerini, size özel ve bizi ziyaret edipte bu şarkıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Mabel Matiz Söylese O Ben Söylemem şarkı sözü Mabel Matiz Söylese O Ben Söylemem şarkı sözü Arkadaşlar Mabel Matiz Söylese O Ben Söylemem şarkısının sözlerini bilenleri buraya bekliyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Selim Gulgoren cennet sozleri Selim Gulgoren cennet şarkı sozleri Selim Gulgoren Cennet lyrics Sevdim, kac kere bilemem Selim Gulgoren sozleri Selim Gulgoren cennet Hani fani bu hayat umit bağlayamam olmadı diye oturup ağlayamam gonlu geniş olan sukutu oğrensin sevgimi yok yere ele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Fundyy Gittin Ya Şarkı Sozleri fundyy ft oğuz esen gittin ya şarkı sozleri Fundyy Gittin Ya sozleri Fundyy Gittin Ya Şarkı Sozu fundyy gittin ya yandı gonlum anlamı yok sensiz omrum yureğimde acan gulleri gidişinle toprağına gomdum gittin ya yandı gonlum anlamı yok sensiz omrum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,532Konular
981,689Mesajlar
31,922Kullanıcılar
Darklord61Son üye
Üst Alt