Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

LÜTFEN DiKKAT! AYASOFYA ANKETi

LÜTFEN DiKKAT! AYASOFYA ANKETi
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
sa arkadaşlar bugün aldığım bi uyarı mailini sizlerle paylaşıyorummailde verilen adrese girdiğinizde, Türkiyenin ABye girmeye değer olduğunu göstermek için(!) herşeyi yapmayı kabul ettiğini söylüyor ve AyaSofya nın tekrar kilise yapılması için en az 1 milyon imza toplayarak AB parlementosunu Türkiye'yi AyaSofya tekrar kilise yapılmadan AB ye almamak konusunda zorlamayı hedeflediklerini açıkça yazıyorlar
sonra da 3 paragrafta if you agreeclick on your signatureyazan yerde eğer siz de bizim görüşümüzü kabul ediyorsanız mesajınızı göndermek için imzanız yazan yeri tıklayın yazıyor
ben de altta belirtilen kabul etmiyorum mesajını gönderdim ancak sitede yazılanlardan anladığım kabul etmeme seçeneği açmamışlar,yani protesto mesajlarımızı da kabul etme imzası diye sayabilirler
kabul ediyorsanız mesajınızı göndermek için imzanız yazan yeri tıklayındiyerek mesajınızın içeriğine bakmadan1 milyon sayısına ulaşmayı hedefliyor olabilirler
neyse aldığım mail şöyle:

Italya'da Bir Internet Sitesi, Ayasofya'nIn Kilise olmasIna destek olun kampanyasI açmIş bulunmaktadIr! Sitenin amacI, Avrupa Birliği Müzakere sürecinde olan ülkemizin önüne, şayet 1 milyon destek mesajI alabildikleri takdirde Avrupa Parlementosunun, Ayasofya'yI Kilise olmasI yönünde Müzakere Sürecinde bir ön koşul olarak Türkiye’nin önüne getirme düşüncesinden kaynaklanmaktadIr

Halbuki, biz biliyoruz ki, Ayasofya Fatih Sultan Mehmet tarafIndan parayla SatIn alInmIş, bugün itibari ile Resmi Tapusu Fatih Sultan Mehmet VakfIna ait olan bir YapIttIr NasIl ki, bugün AvrupanIn değişik ülkelerinde, Kiliseler satIlmakta ve bazI müslümanlar oralarI satIn alarak Mescid Cami haline çevirmekte ise, Ayasofya Camiside, Dönemin şartlarIna uygun bir şekilde Maddi karşIlIğI verilerek satIn alInmIştIr

DinlerarasI Diyalog faaliyetlerine öncülük yapan Gazeteler ve Yazarlar VakfI, konunun hassasiyeti üzerine, diğer Ruhanilere bu konu hakkIndaki rahatsIzlIğImIzI iletmiştir Diyalog faaliyetlerinde bulunmuş olmamIz, butür yanlIş uygulamalara tepki vermememizi gerektirmez!

Bu açIdan bu ankete katIlIp 'MENFI' yorumlarInIzI vakit geçirmeden
YazmanIzI istirham ediyoruz

Internet Sitesi:
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Siteye girince, ortalarda göze çarpan beyaz bir yazI ile ' click on 'Your Signature' tIklayIn!

şu şekilde dolduralIm (ingilizce) :

Tittle kIsmIna: I dont accept (kabul etmiyorum)
First Name: (Isminizi yazIn)
Last Name: (Soyisminizi yazIn)
Email: (Email adresiniz yazIn)
Country: (Ülkenizi yazIn Türkiyeden olanmlar 'Turkey ' yazsIn)

What we need this time on the World is peace and not war, so the suggestions should be on this way! As a moslem, i have to take on the peace side! So is my answer is, not to accept that Hagia Sophia should be reverted to a church

(Günümüz dünyasInda BarIşa ihtiyaç duyulmaktadIr, yoksa savaşa değil, bu açIdan karalarImIzda bu istikamette olmalIdIr Bir müslüman olarak,barIş tarafInda yer almalIyIm Bu açIdan, AyasofyanIn Kilise şekline almasInI kabul etmiyorum!)

Submit tuşuna basInIz!

858,505Konular
982,653Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt