Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lütfen destek edin Allah rızası için nolur :(

Lütfen destek edin Allah rızası için nolur :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
BBİyi akşamlar herkese ilk olarak fikir vericek yada vermicek herkese çoktan teşekkür ediyorum

Kız arkadaşım beni saçma sapan bi konu yüzünden beni terketti zaten yeniden beri öyle güvenmiyordu 3 tane çocuğu var ve benden 5 yaş büyük 4 ayımız geçti tatlı nahoş neyse ayrıldık ve bunu mesajla yaptı buluştuğumuz gün birnden mesaj geldi sildim diye o mesajı ayrıldı benden eşyalarım onda kaldı birazcık önce mesaj attım yarın eşyalarımı senden alabilrmiyim diye oda bana güvenliğe bırakırım ordan alırsın dediayrıca mesajla ayrılarak nezaketsizlik yaptı hemde eşyamı güvenliğe bırakıcak olucak dek

Sizce acilen ne yazsam yaptığı terbiyesizliği anlar gerçekte boşverin demeyin ihtiyacım var sizlere yazılarınıza Aklınıza çünkü benim aklım şuanda durdu

böyle bir mesaj yazmayı düşündüm SANA KARŞI YANLIŞ YAPMADIĞIM HALDE BU ŞEKİLDE EDEPSIZLIK YAPTINYA ALLAHIMDAN DİLEĞİM SANA İNŞALLAH GERÇEKLERİ GÖSTERİR NE OLURSA OLSUN SANA KIZAMIYORUM EĞER BİR GÜN PİŞMANLIK DUYARSAN KALBİNDE BURDAYIM SENİ SEVMEYE DEVAM EDİCEĞİM PEKİ YARIN ALIRIM GÜVENLİKTEN EŞYALARIMINasıl iyimi gereksizmi ??

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt