Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lütfen Bir Bakın..

Lütfen Bir Bakın..
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
babam tam 10 senedir benimle ilgilenmiyor yaşım 17 ben ne zaman bi sorunumu anlatmaya çalışsam veyada bişe istesem ya dinlemiyo yada söz verip sözünde durmuyor o benim için sadece para babasıydı artık sadece para veriyordu son 5 senedir artık onuda yapmıyor annemle evli olduğu halde sevgiliside var annemde belki ablama para gönderir diye ayrılmıyo ondan ablam üniversitede çünki çok gideri oluyor annemde tek başına yetişemiyor Geçen gün gene para istedim içliki alkollü cebinde biton fındık doldurmış gece 24:30da eve gelmişti bana dalga geçercesine güldü vve yine ayın 5ini bekle dedi 5 senedir ayın 5ini bekliyorum ayın 5i geliyor para istiyorum param bitti diyor ama sevgilisine yedirdiğini çok iyi biliyorum bende dayanamadım bu gün ona karşı çıktım kavga ettik ağzı burnu mosmor oldu iyice evire çevire dövdüm zaten bok kadar bişey eğer bu durumdada ben günaha girmiş oluyosam ben artık müslüman olmak istemiyom bu allahın cezası adam eve gelip annemin bana aldığı pantolonlarımı giyip bana para vermeyip sevgilisine yedirior üstüne birde benden para istiyor cidden artık buda günahsa ben müslüman değil ateist olmak istiyorum öylede yanarım böylede sizde görüşlerinizi yazın lütfen

858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt