iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar sizden acill yardım istiyorumgçen aralık ayında bi kızla çıkmaya başladımbaşlarken bn hiç önemli değildimama gün geçtikçe birbirimize daha çok yakınlaştıkBilmiyorum bundan böyle nedendir bi gün kafamın tası attı sudan bi sebebten dolayı ayrıldım(o güne lanet ediyorum çünkü hayatımın hatasını yaptım)o istemedi bu ayrılığıneyse aradan 2 gün geçti pişman oldum geri dönmek istedim lakin hala ona aşık olduğuma inanmıyordumyalvara yakara kendmi affettirdimtekrar çıkmaya başladık bu sefer kız bana inanmıyordu hiç güvenmiyordu banaher davranışında bir soğukluk wardıfazla uzun sürmedi ztn 23 hafta sonradan baştan ayrıldık bu sefer o terketmek istedi bnde sesimi çıkarmadımbaşta zorluk çekmiştim fakat sonra unutmaya başlamıştım fakat ondan diğer kimseyle çıkmamıştım bu vakit zarfındaaradan 1 ay geçti bundan böyle aklımdan silmiştimbir gece tam uyucakkken msj geldi nbr diye numara onundubnde cvp yazdım konuşmaya başladık havadan sudan muhabbetlerle23 gün msjlaştık dost gibiona bitmiş deneyelim dedim böyle daha iyi dedi bnde bi daha bana msj atma dedim hazır dediaradan daha 1 gün geçmedi bizim sınıftan bi kıza msj atmış bn barışmak istiyorum diyearkadaşım bana bu msjı gösterdiğinde havalara uçmuştumneyse tekrar çıkmaya başladıklakin kız bana yeniden soğuk davranıyodumsj attığı dost bana onun aklında diğer birinin olduğunu söyledibunu gururuma yediremedm ve bnde zıt gitmeye başladım nitekim ki uzun sürmedi yeniden ayrıldıkişte son ayrıldığımızda çok ağır konuştum ona küfür bile ettim kendime engel olamadımhatta o gün kendi kendime yemin bile ettim o kızla yeniden olmuycam diyeçünkü o son ayrılık çok ağırıma gitmiştiben onu deliler gibi seviyorumonun için canımı bile veririmfakat onun aklında başka biri war başlıca sorun burdasewilmeden sewmekte koyuyo adamaşimdi elim tlfona gidiyo msj atmak için fakat bi yanım diyo ki yeme küfürlerini yeme yeminini ,o başkasını sewerken sen düşme peşine diyoişte durum burada kopuyo aşk mı kibir mu??yardım edin lütfen
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.