Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Love Sozleri

Love Sozleri
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Love Mesajları

Kısa Love Sozleri

l m dıe wıth you and l m smelıng wıth you

Seninle oLurum Seninle Gulerim Bu hayatta

l m allways wıth you and lm only you my darlıng!

Herzaman Seninleyim ve herzaman Seninim Aşkım!

you are my lovely bird

Sen benim Biricik Guvercinimsin

my tomorrows only you my darlıng

Yarınlarım Seninle Guzel

l want lıve wıth you

Seninle Yaşayıp Seninle oLmek iStiyorum

No body love you lıke me

Kimse Seni Benim kadar Sevemez

l burn this cıty for you honey

Senin icin Bu şehri yakarım

my eyes waiting your ways

Gozlerim Yolunu Bekliyor

my honey l start life with you and l dream with you

Seninle hayata Başlıyorum Seninle Hayal Kuruyorum balım

my darling without you my life nothing pls come back

Şimdi Sensiz hayat Boş Lutfen geri don aşkım Seni Seviyorum

l can you walkng road

yuruduğun yol olurum senin

my darlıng my body lıvıng lıke rose

Gul Kokulum Seninle Hayat Buluyor Bu bedenim

Dunyadaki tek gerceğim tek Aşkımsın

my honey my real only you ın the world

imageslovesozleri5ad953ca2617b

Similar threads

Love Sozler Kısa Love Sozleri Love Mesajları : my honey l start life with you and l dream with you Seninle hayata Başlıyorum Seninle Hayal Kuruyorum balım Love Mesajları : my darling without you my life nothing pls come back Şimdi Sensiz hayat Boş Lutfen geri don aşkım Seni Seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
İngilizce Aşk Cumleleri ve anlamları İngilizce Aşk Sozleri ve anlamları Aşk sozleri ingilizce Sen yanımda yoksan herşey bana bomboş geliyor (I feel so empty inside without you by my side) Ben sensiz bir hicim (I am nothing without youYou are my everything) Sen benim herşeyimsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
İngilizce Aşk sozleri ingilizce aşk mesajları ve anlamları İngilizce Aşk Mesajları I love to love, love is knowing what the search is never going to leave for nothing Sev seni seveni, aşk nedir bileni, arama hic boşuna bırakıp gideni Gather the worlds most beautiful...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Things I loved before, are now for saLe (onceden sevdiğim herşey şimdi satılık) Here is a little story that I made up So Let’s make believe ( benim uydurduğum bir hikaye bu, o zaman kendimizi inandıralım) I’m just a crazy kind of girl I wanna shop around , I’ve just begun Don’t wanna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Aşk Sozleri İngilizce En Guzel İngilizce Aşk Sozleri Kısa Do you belive in love at first site, or should I walk by again? Ilk gøruste aska inanirmisin yoksa tekrarmi geceyim? I’m loved by some, hated by many, but wanted by many Bazi kisiler tarafindan seviliyorum, bicok kisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,505Konular
982,686Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt