Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lotuslu Çilekli Kup

Lotuslu Çilekli Kup
0
45

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80

Lotuslu Çilekli Kup Tanımı İçin Malzemeler

  • 20 adet lotus (Bisküvi)
Muhallebisi için;
  • 4 yemek kaşığı un
  • 4 yemek kaşığı nişasta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 litre süt
  • 2 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1/2 (yarım) paket vanilya şekeri
Çilekli sos için;
  • Dondurulmuş çilek (Çözülmüş olarak 350 gram olacak)
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1,5 çay bardağı su

Lotuslu Çilekli Kup Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bisküvileri bir poşete koyup, merdane ile toz haline getirin. Büyük kuplara 3. Küçüklere 2 tatlı kaşığı kadar koyun.
  2. Muhallebi için un, nişasta, şekeri tencereye koyup karıştırın. Sütü ek edip, fokurdayana kadar karıştırın.
  3. Tereyağ ve vanilyalı ek edin ve tereyağı eriyince ocaktan alın. Eşit biçimde kuplara paylaştırın.
  4. Çilekli sos için; materyalleri tencereye koyup, blendırdan geçirin.
  5. Daha sonda karıştırarak kaynatın ve yeniden eşit halde kuplara paylaştırın.
  6. Geriye kalan bisküvi ile süsleyin. Buzdolabında koruma edin. Afiyet olsun ????
Lotuslu Çilekli Kup Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt