Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lotus Kremalı Muhallebi

Lotus Kremalı Muhallebi

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68

Lotus Kremalı Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler


Alt tabanı için;
  • Yarım paket yalnızca petibör bisküvi
  • Yarım paket kakaolu petibör bisküvi
Muhallebisi için;
  • 2 yemek kaşık un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 lt süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
Üzeri için;
  • Lotus krema ( tanım bir evvelki postta)

Lotus Kremalı Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Alt tabanı için bisküvileri rondodan geçirip kuplara paylaştıralım.
  2. Muhallebisi için vanilya ve tereyağı hariç başka materyallerini ocakta kaynama noktasına getirelim.
  3. Kıvam aldıktan sonra ocağı kapatıp vanilya ve tereyağını koyup karıştıralım ve bisküvili kupların üzerine eşit halde paylaştıralım.
  4. Soğuması için dolaba kaldıralım.
  5. Soğuduktan sonra lotus kremasını üzerine yayalım.
  6. Katı ise çok az sütle karıştırıp istenilen kıvama getirebilirsiniz ????.
Afiyet olsun ❤️.

Lotus Kremalı Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt