Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

lösev'in açılımı ve kuruluş amacı nedir

lösev'in açılımı ve kuruluş amacı nedir
0
198

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
lösev açılımı Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'dır

LÖSEV 8 Kasım 1998 yılında DrÜstün EZER göre kurulmuştur Açılımı “Ankara Lösemili Çocuklar Sıhhat ve Eğitim Vakfı olan LÖSEV ’in en esas ve kuruluş amacı lösemili çocuklara destek etmektir
Lösemili çocukların bir çok ihtiyacını bu vakıf karşılamaktadır

LÖSEV ’i Kuruluş amacı şöyle;
Lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık durumu ve eğitim ilk kez elde etmek üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanısıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda milli düzeyde çare, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmektir

Türkiye ’de her sene 12001500 yeni lösemili çocuk vakası ortaya çıkıyor Bu durum ara sıra gizli bütçeli ailelerde ebeveyni lösemili çocuk ile öteki çocukları arasında seçim yapmaya kadar zorluyor Bu sebeple vakfımız gerçekleştirdiği bütün faaliyetlerde, gelir elde etmenin yanısıra, lösemi hastalığını tanıtmayı, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu arada toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır *

858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt