Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lokman Hekime Sormuşlar.

Lokman Hekime Sormuşlar.
0
151

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Lokman Hekime Sormuşlar Edeb Ve terbiyeyi Kimden öğrendin?
şu Karşığı Vermiş: Edebsizlerden Terbiyesizlerden çünkü Onların Bana Hoş Gelmeyen Hareketlerini Yapmaktan Kaçındım
Akıllı Insan, şaka Ile Söylenen Sözden Bile Ders Alır Ve Istifade Eder, Bir Hisse Kapar Cahile Ise Hikmetli Sözlerden Yüz Bab Okusan Kulağına Girmez, Ona Vız Gelir; Masal Zanneder

Similar threads

Lokman Hekime sormuşlar bu dünyada ne öğrendin Lokman Hekime'min sözleri Lokman , Kuranı kerimde ve ahali efsanelerinde bahsi geçen, hikmet sahibi olduğuna inanılan kişidir Lokman Hekime'min sözleri * Namazda kalbime sahip olmayı öğrendim *Cemiyette dilime sahip olmayı öğrendim *Yaptığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
347
Gülistan Kitabının Kısaca Özeti Şeyh Sadi Şirazi'nin yazmış olduğu bir kitap Gülistan Şeyh Sadi Şirazi İran'da 1193 tarihinde doğmuşturGülistan Kitabı Sekiz bölüm olarak yazılmıştır kitap mukaddime önsöz ile başlar Gülistan Kitabının Özeti Horasan sultanlarından birinin Gazneli Mahmud'u...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Dinimizde ilmin önemi Sual: İlmin ve âlimin dindeki yeri nedir? CEVAP İlmin önemi çok büyüktür Yaratılış gayesine uygun yaşamak, dinimizin emrettiği faydalı işleri yapmak, zararlı şeylerden kaçmak için ilim sahibi olmak gerekir Kur'anı kerimde mealen buyuruldu ki: (Allah iman edenleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt