iltasyazilim
FD Üye
Lokanta Usulü Paça Çorbası (Şifa Deposu ) Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım kilo kadar dana dil (kestiğiniz kurbanın dili tabiki)
*2 litre su (dili haşlamak için)
Çorba kısmı için;
*4 yemek kaşığı un
*3 yemek kaşığı tereyağı
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 tatlı kaşığı karabiber
*3 diş sarımsak
Lokanta Usulü Paça Çorbası (Şifa Deposu ) Tarifi Yapılışı
Öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum Rabbim hepimizi bir bayrama daha ulaştırsın inşallah*
*Yarım kilo kadar dana dil (kestiğiniz kurbanın dili tabiki)
*2 litre su (dili haşlamak için)
Çorba kısmı için;
*4 yemek kaşığı un
*3 yemek kaşığı tereyağı
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 tatlı kaşığı karabiber
*3 diş sarımsak
Lokanta Usulü Paça Çorbası (Şifa Deposu ) Tarifi Yapılışı
Öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum Rabbim hepimizi bir bayrama daha ulaştırsın inşallah*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.