Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lokanta Usulü Orman Kebabı

Lokanta Usulü Orman Kebabı

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68
orman-kebabi-lokanta-usulu.jpg

Lokanta Usulü Orman Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gram kuşbaşı doğranmış et
  • 1 adet soğan yada 10-15 adet arpacık soğan
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 su bardağı bezelye
  • 1 adet havuç
  • 2-3 adet patates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 3-4 su bardağı sıcak su
  • 1 çay kaşığı kekik,pulbiber
  • Tuz

Lokanta Usulü Orman Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle etleri 15 dakika bir su bardağı suyla düdüklüde haşlayalım.
  2. Uygun bir tencereye sıvı yağ ilave edip etleri alalım sıvı yağda bir miktar kavuralım.
  3. İçine sırasıyla yemeklik doğranmış soğan,biberi ilave edip bir miktar hepsini kavuralım.
  4. Havuçları ince uzun doğrayalım patatesleri küp olacak şekilde doğrayalım hepsini ilave edelim bir miktar daha soteleyelim .
  5. Salçayı bezelyeyi ilave edelim hepsini kavuralım.
  6. Suyunu ilave edelim ,baharatlarını ,tuzu ekleyip pişmeye bırakalım.
  7. Kontrol edelim, sebzeler yumuşayınca yemeğimiz hazırdır.
  8. Su oranı az gelirse bir miktar daha artırıp pişirelim. Afiyetle.
Lokanta Usulü Orman Kebabı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,654Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt