Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Logitech kablosuz klavyem var fakat usb kayboldu calısması mümkünmü ?

Logitech kablosuz klavyem var fakat usb kayboldu calısması mümkünmü ?
0
142

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar, Elimde Logitech kablosuz usb mouse mevcut Bu sabah bilgisayar açıkken birden kitlendi usb kablosunu porta taktığım zaman ses geliyor bilgisayardan , pilleride tam mousenin ama imleç oynamıyor Ne yapabilirim bios tan baktım bi problem yoktu Başka bir mouse denedim(usb)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Günümüzde bilgisayarlar artık görünmeyen bir uzvumuz haline geldi. Öyle ki iş hayatında veya gündelik hayatta birçok işi bilgisayar üzerinden hallediyoruz. Biz de bilgisayarlara olan bağımlılığımız bu kadar yüksekken "Neden işimizi daha kolay ve daha eğlenceli bir hale getirmeyelim?" diyerek bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
ÇOK sessiz Kompakt yapı Klavyenin rahat malzeme kalitesi Uzun mu uzun pil ömrü Uygun fiyat Farede kısayol tuşları yok Bu bölümümüzde süper sessiz bir klavye ve fare seti elimizin altında. Biraz bu ikiliden bahsetmek istiyoruz, zira kullandığımız süre içinde fazlasıyla etkilendik. Bu cihaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt