Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lisans Nedir,Onlisans Nedir

Lisans Nedir,Onlisans Nedir
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Lisans Ne demektir
Onlisans ne demektir
Lisans anlamı

Lisans Nedir :

Genellikle dort yıl suren universite veya yuksekokul oğrenimi
Bu oğrenim sonunda elde edilen ve diploma ile belgelendirilen akademik derece
4 Yıllık universite okuyanlara lisans eğitimi almakta deniliyor

On Lisans Nedir :

Universitelerin 2 yıllık bolumlerini bitiren kişilerin elde ettikleri derecedir

Sınavsız giriş yapılabilen 2 yıllık eğitim programıdır

on lisans diğer adıyla meslek yuksek okulları 2 yıllık bir eğitim olup burayı bitirenler dgs sınavıyla mezun oldukları bolum veya o bolume yakın şartları taşıyan bir bolumde lisans eğitimine devam edebilirler

Similar threads

Lisans Ne demektir Önlisans ne demektir Lisans anlamı Lisans Nedir : Çoğunlukla dört yıl süren üniversite veya akademi öğrenimi Bu öğrenim sonunda elde edilen ve diploma ile belgelendirilen akademik derece 4 Yıllık üniversite okuyanlara lisans eğitimi almakta deniliyor Ön Lisans...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Lisans Oğrenimlerine Hazırlık Programı kaldırıldımı Dikey geciş kalktımı, Sınavsız geciş kalktımı 2019 Sınavsız geciş kalktı mı Yuksekoğretim Kurulu (YOK), meslek yuksekokulları ve acıkoğretim on lisans programları mezunlarından lisans oğrenimine başlama hakkı elde edenlere uygulanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Anestezi teknikerliği lisans tamamlama Anestezi teknikeri lisans tamamlama hakkında Mesleğin eğitimine girebilmek icin, Lise veya dengi okul mezunu olmak, Meslek liselerinin “Anestezi ve Anestezi Teknisyenliği alanlarından mezun olanlar “Anestezi onlisans programına sınavsız geciş icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
aynı tercih listesinde once 2 yıllık sonrada acık ogretim tercih edebilir miyimayrıca acık ogretim nasıl tercih edilirtercih kılavuzunda hangi tabloya balacagım Cevap: Acıkoğretim tercihleri nasıl yapılır Unv ye yerleşmek isteyen oğrencilerin girmiş olduğu ygs ve lys sınavları sonucunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
adli tıp teknikerliği bolumu puanları 2019 adli tıp teknikerliği taban puanları Adli tıp teknikerliği taban puanları; Meslek eğitimi, aşağıdaki meslek yuksekokullarının Adli Tıp Teknikerliği bolumunde verilmekte iken, bu bolum adının Otopsi Yardımcılığı olarak değişmesi nedeniyle, Adli Tıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
375
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt