Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Limonlu Chesekacke

Limonlu Chesekacke
0
26

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
limonlu-chesekacke.jpg

Limonlu Chesekacke Tanımı İçin Materyaller


Alt tabanı için
  • 2, 5paket burçak bisküvi
  • 2 kaşık tereyağı
Kreması için
  • 1kg labne
  • 1 adet krema
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya şekeri
  • 3 yumurta
  • 1.5 yemek kaşığı nişasta (Mısır buğday farketmez)
  • 3 kaşık un
  • Yarım limon suyu
Sosu için
  • 1 adet limon suyu
  • Yarım çay bardağı şeker
  • 1.5 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı su
  • Biraz zencefil

Limonlu Chesekacke Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Bisküvileri rondodan geçiriyoruz, tereyağını eritip üzerine döküyoruz karıştırıyoruz.
  2. Kalıbımıza döküp düzeltiyoruz.
  3. Kreması için materyalleri bir kaba alıyoruz, mikserle karıştırıyoruz.
  4. Kalıbımıza döküyoruz fırının altına su koyuyoruz, üzerinin yanmaması için.
  5. 170 derece fırında 2saat pişiriyoruz.
  6. Daha sonra çıkarıp soğumaya bırakıyoruz.
  7. Sosu için materyalleri tencereye alıyoruz, güzelce karıştırıp ağırlaşınca ocaktan alıp pastamızın üzerine döküyoruz.
  8. Birinci sıcağı çıkınca buzdolabına kaldırıyoruz.
  9. Sonra dilimleyip servis ediyoruz. Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt