Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Limonata

Limonata
0
55

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
limonata-12.jpg

Limonata Tanımı İçin Materyaller

• 3 tane limon
  • 2 su bardağı şeker
  • 2 litre sıcak su
  • 2 litre soğuk su
  • 1 yemek kaşığı limon tozu

Limonata Tanımı Yapılışı

1. Birinci olarak hoş bir halde limonları yıkıyoruz sonra limon kabuklarını rendenin küçük kısmıyla rendeliyoruz limonları ortadan ikiye kesip limonların suyunu sıkıyoruz.
  2. Bu süreç uygulandıktan sonra üzerine şeker ve limon tozunu ekliyoruz .
  3. 2 litre sıcak suyumuzu döküyoruz şekeri eriyene kadar karıştırıyoruz .
  4. Daha sonra 2 litre soğuk suyu da ek edip hoş bir halde karıştırıyoruz .
  5. Sonra yaptığımız limonataları birer kiloluk şişelere doldurup buzdolabına kaldırıyoruz.
  6. İstenirse nane yaprağı ile servis edebilirsiniz afiyet olsun.
Not; Rendelediğimiz limon kabuklarını ben süzmeden şişelere dolduruyorum o denli tazeliğini zira daha âlâ koruyor isterseniz süzerek şişelere doldurup buzdolabına koyabilirsiniz.

Similar threads

Yazın Vazgeçilmez Lezzeti Yalnızca 3 Limonla Litrelerce Limonata Tanımı İçin Gereçler 3 tane büyük uzunluk limon1 tatlı kaşığı zencefil1 çay kaşığı zerdeçal1 tatlı kaşığı limon tuzu4-5 kol taze nane yahut 2 yemek kaşığı dolusu kuru nane2 su bardağı şeker (Ben 1 bardak koydum biraz bal ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Mesken Üretimi Limonata (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 3 adet iri limon1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker (Şekeri damak zevkinize nazaran ayarlayabilirsiniz)2 litre içme suyu ( 1 litresi sıcak, 1 litresi soğuk) Mesken Üretimi Limonata (Videolu) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Evde Limonata nasıl yapılır Evde Limonata yapmak Evde Limonata malzemeleri: 3 adet iri limon 2 su bardağı şeker 1 yemek kaşığı limon tuzu 4 litre su (2 litresi sıcak,2 litresi soğuk olacak) Evde Limonata hazırlanışı: Oncelikle limon kabuklarını rendenin kucuk gozunden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Evde Limonata Yapımı Ev Yapımı Limonata Limonata icin malzemeler 3 adet iri limon 2 su bardağı şeker 1 yemek kaşığı limon tuzu 4 litre su (2 litresi sıcak,2 litresi soğuk olacak) Limonatanın yapılışı Oncelikle limon kabuklarını rendenin kucuk gozunden rendeleyinbeyaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Mesken Üretimi Limonata Tanımı İçin Gereçler 6 adet limon6 çorba kaşığı şeker2 litre su Mesken Üretimi Limonata Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Herkese merhaba. Bugünkü tanımım mesken imali limonata, üretimi kolay olduğu kadar da lezzetli bir tanım bu. Limonlarımızı uygunca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt