Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Limonata

Limonata

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Limonata Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet limon (dondurulmuş)
*1 adet portakal (dondurulmuş)
*1, 5 su bardağı toz şeker(damak zevkinize göre ayarlayın)
*1 tatlı kaşığı limon tuzu
*3 litre su

Limonata Tarifi Yapılışı Öncelikle portakal ve limonu 1 gün önceden buzluğa atın ya da vaktiniz yoksa 35 saat önceden koyun (dondurmaktaki amaç portakal ve limonun acısını yok etmek ve daha yoğun bir aroma elde etmek)Limonatayı hazırlayacağınız zaman portakal ve limonu buzluktan çıkarın 10 dakika kadar bekleyin Çokta beklemenize gerek yok 4? e bölünecek kıvamda olsun yeterli Portakal ve limonu dilimleyin ve robota koyup içine 1, 5 su bardağı şekeri ilave edin Robotu çalıştıralım ve iyice ezilene kadar çekelim Robotunuz yoksa rendeleyebilirsiniz ve ondan sonra şekerle ovalayabilirsiniz 3 lt suya çektiğimiz portakalı, limonu, şekeri ve Limon tozunu ekleyin Renginin iyice geçmesi için 1015 dakika kadar bekleyelim Ara sıra karıştıralım ki limon tuzu ve şeker iyice erisin Bir kaba temiz bir tülbent geçirelim ve içeceğimizi süzelim içinde hiç tane kalmasın Tülbent olması önemli Tülbentte posa kalınca çamaşır sıkar gibi sıkın En yoğun renk sıkınca çıkıyor Üzerine az az su ekleyerek sıkabilirsiniz

Similar threads

Mis Gibi Limonata Tarifi İçin Malzemeler *1 adet limon *2*adet portakal *1, 5 su bardağı şeker *1 çay kaşığı limon tuzu *2 5 lt Su Mis Gibi Limonata Tarifi Yapılışı 1 limon 1 portakal ile 3 lt ye yakın limonata elde edebilirsiniz Bir gece önceden portakal ve limonu buzluğa koyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Limonata Tarifi İçin Malzemeler *1 adet limon *1 adet portakal *1 su bardağı toz şeker *1 tatlı kaşığı limon tuzu *3 litre su Limonata Tarifi Yapılışı Öncelikle portakal ve limonu buzluğa koyup dondurmamız gerekiyor 1 gün önceden bırakın dondurucuya iyice donsun Bu işlem limon ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Bu tarifime iyi sahip çıkın Yıllardır ev yapımı limonata da istediğim lezzeti bulamamıştım Limon kabuğunu rendeleyip şekerle ovardım yine de tam koku ve aromayı elde edemezdim Bu tarif inanılmaz lezzetli Limonatanın rengi kokusu aroması yoğunluğu tam yerinde Üstelik çok da bereketli 1 limon 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Limonata Tarifi İçin Malzemeler 1 adet limon1 adet portakal1 su bardağı toz şeker1 tatlı kaşığı limon tuzu3 litre su Limonata Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle portakal ve limonu buzluğa koyup dondurmamız gerekiyor. 1 gün önceden dondurucuya koyalım limon ve portakal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Ev Yapımı Limonata Tarifi İçin Malzemeler *1 adet limon *1 adet portakal *1, 5 su bardağı toz şeker *1 tatlı kaşığı limon tuzu *2 2, 5 litre su ( ben iki litre kullandım çok hoş bir aroması ve rengi oldu) Ev Yapımı Limonata Tarifi Yapılışı 1 adet portakal ve limonu 1 gece önceden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt