Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Life Is Strange 2’nin Son Bölüm Tanıtım Videosu Yayınlandı

Life Is Strange 2’nin Son Bölüm Tanıtım Videosu Yayınlandı
0
100

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
content_61015.jpg

Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan Life is Strange 2, önümüzdeki hafta çıkacak olan beşinci ve son kısmıyla tamamlanıyor. Yapımcı Dontnod, tamamlanan dönem için yeni bir tanıtım görüntüsü paylaştı:

Birinci oyunda da olduğu üzere duygusal tarafı ağır basan bir hikâye ile çıkmışlardı önümüze, artık hikayeyi noktalama vakti. Kahramanlarımız Sean ve Daniel için yolun sonuna geldik. Önlerindeki son mahzurları aşıp gayelerine varabilecekler mi, ne dersiniz?

Şayet, siz de pek çoklarımız üzere oyunun bütün kısımları yayınlandıktan sonra satın almayı tercih edenlerdenseniz, hazır Steam Sonbahar İndirimi kampanyası da sürerken talihi değerlendirebilirsiniz; %50 üzere bir indirim kelam konusu.

Bu oyunu da arkada bıraktığımıza nazaran Dontnod’un sıradaki oyunu Twin Mirror’ı beklemeye başlayabiliriz. Bakalım orada nasıl bir tecrübe yaşatacaklar.

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,974Kullanıcılar
Üst Alt