Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Leyla ile Mecnun 7 Mayısta Mecnunun söylediği şarkı

Leyla ile Mecnun 7 Mayısta Mecnunun söylediği şarkı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Leyla ile Mecnun 7 Mayısta çalan şarkı

Leyla ile Mecnun Dizisi Doktor şarkı sözü

Biçare derdimin sebebi kesin
Dermanı yaramda arama doktor
Şifa bulmaz gönlüm senin elinden
Boşuna benimle uğraşma hekim
Aşk yarasıdır bu hap kapatmaz
Verdiğin teselli beni avutmaz
Dermanı yardadır sende bulunmaz
Gereksizce benimle mücâdele doktor
Dokunma, dokunma
Benim Gönül Yarama
Dokunma Doktor
Bedenimde değil kalbimde derdim
Tek alışkanlığım bir acımasız sevdim
Sen çekil yanımdan sevdiğim gelsin
Boşu Boşuna zamanı masraf hekim *

Similar threads

Kabiliyet Sizsiniz Şilan Dilan Serkan Doktor Şarkı Sözleri Yetenek sizsiniz yarışmasının bu akşamki bölümünde Şilan Dilan ve serkan müthiş bir performans sergilediler Jüri üyeleri ve seyircileri oldukça etkileyen Hekim Şarkı sözleri sizlerle Çaresiz derdimin sebebi belirli Dermanı yaramda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Ali Atay Doktor şarkı sozleri Ali Atay Doktor şarkısı sozu Leyla ile Mecnun Caresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gonlum senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilac kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
İşler Gucler Dizisi Doktor Şarkı Sozleri İşler Gucler Dizisi Doktor Şarkısı Caresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gonlum senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilac kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Uğur İskender Demir Doktor Şarkı sozleri Caresiz derdimin sebebi belli, Dermanı yaramda arama doktor, Şifa bulmaz gonlum senin elinden, Boşuna benimle uğraşma doktor, Aşk yarasıdır bu ilac kapatmaz, Verdiğin teselli beni avutmaz, Dermanı yardadır sende bulunmaz, Boşuna benimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
İşler Güçler Dizisinde Söylenen Doktor Şarkısının Sözleri Bu konu; işler güçler dizisi doktor şarkı sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, ekranların ilginç esprileriyle öne çıkan komedisi İşler Güçler dizisi Star Tv'de beğenilerek izlenmeye devam ediyor Başrollerini Ahmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt