Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lexmark Yazıcı

Lexmark Yazıcı
0
187

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
slm lexmark yazıcım bilgisayara usb kablosu ile bağlı ama bilgisayarla yazıcı iletişim kuramıyor düzeltmeye çalıştım ama başarılı olmadım acaba eksik program olabilir mi başına gelen varsa cevap yazarmısınız ???

Similar threads

Muşteri : Merhaba, ben Ayşe Disketimi yuvasından cıkaramıyorum da Teknik destek servisi: Cıkartma duğmesine bastınız, değil mi? Muşteri : Elbette Sıkıştı herhalde TekDes: Tamam hanımefendi, not alıyorum Bir arkadaş gelir bakar Muşteri : Bi dakka! Disketi henuz yuvasına koymamışım, masanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
TekDes: Şimdi ekranınızın uzerinde ne var hanımefendi? Muşteri : Eşimin doğum gunumde hediye ettiği ayıcık Niye? *** Muşteri : Klavyem calışmıyor TekDes: Bilgisayara bağlı mı acaba? Muşteri : Bilgisayaın arkasına ulaşamıyorum TekDes: Klavyenizi elinize alın ve on adım geri gidin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
TekDes: Derhal ekranınızın üzerinde ne var bayan? Müşteri : Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık Niye? *** Tip : Klavyem çalışmıyor TekDes: Bilgisayara alt mı acaba? Herif : Bilgisayaın arkasına ulaşamıyorum TekDes: Klavyenizi elinize alın ve on adım geri gidin Herif : Tamamlanmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Muşteri : Merhaba, ben Ayşe Disketimi yuvasından cıkaramıyorum da TekDes: Cıkartma duğmesine bastınız, değil mi? Muşteri : Elbette Sıkıştı herhalde TekDes: Tamam hanımefendi, not alıyorum Bir arkadaş gelir bakar Muşteri : Bi dakka! Disket henuz yuvasına koymamışım, masanın uzerinde duruyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt