Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm lexmark yazıcım bilgisayara usb kablosu ile bağlı ama bilgisayarla yazıcı iletişim kuramıyor düzeltmeye çalıştım ama başarılı olmadım acaba eksik program olabilir mi başına gelen varsa cevap yazarmısınız ???
Muşteri : Merhaba, ben Ayşe Disketimi yuvasından cıkaramıyorum da
Teknik destek servisi: Cıkartma duğmesine bastınız, değil mi?
Muşteri : Elbette Sıkıştı herhalde
TekDes: Tamam hanımefendi, not alıyorum Bir arkadaş gelir bakar
Muşteri : Bi dakka! Disketi henuz yuvasına koymamışım, masanın...
TekDes: Şimdi ekranınızın uzerinde ne var hanımefendi?
Muşteri : Eşimin doğum gunumde hediye ettiği ayıcık Niye?
Muşteri : Klavyem calışmıyor
TekDes: Bilgisayara bağlı mı acaba?
Muşteri : Bilgisayaın arkasına ulaşamıyorum
TekDes: Klavyenizi elinize alın ve on adım geri gidin...
TekDes: Derhal ekranınızın üzerinde ne var bayan?
Müşteri : Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık Niye?
Tip : Klavyem çalışmıyor
TekDes: Bilgisayara alt mı acaba?
Herif : Bilgisayaın arkasına ulaşamıyorum
TekDes: Klavyenizi elinize alın ve on adım geri gidin
Herif : Tamamlanmış...
Muşteri : Merhaba, ben Ayşe Disketimi yuvasından cıkaramıyorum da
TekDes: Cıkartma duğmesine bastınız, değil mi?
Muşteri : Elbette Sıkıştı herhalde
TekDes: Tamam hanımefendi, not alıyorum Bir arkadaş gelir bakar
Muşteri : Bi dakka! Disket henuz yuvasına koymamışım, masanın uzerinde duruyor...
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın
vede
CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz
Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.