Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Levrek Buğulama Tarifi Resimli

Levrek Buğulama Tarifi Resimli
0
73

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Levrek Buğulama nasıl yapılır
Levrek Buğulama yapılışı
Levrek Buğulama tarifi
balık buğlama resimli tarifler

Levrek Buğulama Tarifi Resimli

imageslevrekbugulamatarifiresimli5ad451a30f567

Malzemeleri

1 soğan
1 buyuk boy patates
2 orta boy havuc
2 buyuk domates
2 buyuk levrek
2 yumurta sarısı
2 corba kaşığı un
2 corba kaşığı yoğurt
tane karabiber
defne yaprağı
sarmısak
su
1 limonun suyu
tereyağı
kaşar rendesi

Tarifi

Derin bir tencereye su, 4 parcaya bolunmuş soğan, patates, domates, rende havuc, tane karabiber, defne yaprağı, limon suyu, sarmısaktan oluşan malzemeyi yerleştirip balıkları icine yerleştiririm Balıklar 15 dk kaynadıktan sonra kepce yardımı ile balıkları alıp fırın tepsisine yerleştiririm Suyun icindeki malzemeleri de balıkların etrafına serpiştiririm Tencerede kalan suyun icine 2 tane yumurta sarısı, 2 kaşık un, 2 kaşık yoğurdu ayrı bir kapta hafifce sulandırarak cırpıp, tenceredeki suya yavaşca ilave ederim Bu suyu balıkların uzerine dokerim ve fırına veririm Balıkların suyu kaynamaya başladığında tavada kızdırdığım kırmızı toz biberli tereyağını balıkların uzerinde gezdiririm Kaşar peyniri serpip, fırınlarım Kaşarlar kızardığında fırından cıkarıp servis yaparım
Afiyet Olsun
 
858,505Konular
982,842Mesajlar
33,079Kullanıcılar
beyazkartalxSon üye
Üst Alt