teknolojiuzmani
FD Üye

Levrek Buğlama Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kg levrek
- 2 adet domates
- 2 adet sivri biber
- 4, 5 diş sarımsak
- Pratik domates püresi
- Yarım çay bardak sıvı yağ
- 1 yemek kaşık tereyağ
- 1 su bardağı su
- Tuz isteğe göre
- Karabiber isteğe göre
- Pul biber isteğe göre
Levrek Buğlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karadenizlilerin vazgeçilmezi buğlama
- Öncelikle tavamıza sıvı yağı ekleyip yuvarlak bir şekilde kestiğim domatesleri dizdim.
- Sonra biberleri ve sarımsağı ilave ettim.
- Hazır aldığım domates sosuyla beraber levreklerimi bir kapta sosladım ve 1 bardak su ilave ederek tavanın en üstüne balıklarımızı ekledim.
- Sonra birazda tereyağ koyup kapağını kapatıp yarım saat pişmesini bekleyelim.
- İsteğe göre de kaşar rendeleyebilirsiniz
Lezzetine doyamayacağınız tarif ????????????.