Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Levrek Buğlama

Levrek Buğlama

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
levrek-buglama.jpg

Levrek Buğlama Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kg levrek
  • 2 adet domates
  • 2 adet sivri biber
  • 4, 5 diş sarımsak
  • Pratik domates püresi
  • Yarım çay bardak sıvı yağ
  • 1 yemek kaşık tereyağ
  • 1 su bardağı su
  • Tuz isteğe göre
  • Karabiber isteğe göre
  • Pul biber isteğe göre

Levrek Buğlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Karadenizlilerin vazgeçilmezi buğlama :) Merhabalar.
  1. Öncelikle tavamıza sıvı yağı ekleyip yuvarlak bir şekilde kestiğim domatesleri dizdim.
  2. Sonra biberleri ve sarımsağı ilave ettim.
  3. Hazır aldığım domates sosuyla beraber levreklerimi bir kapta sosladım ve 1 bardak su ilave ederek tavanın en üstüne balıklarımızı ekledim.
  4. Sonra birazda tereyağ koyup kapağını kapatıp yarım saat pişmesini bekleyelim.
  5. İsteğe göre de kaşar rendeleyebilirsiniz :) Lezzetine doyamayacağınız tarif ????????????.
Levrek Buğlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt