Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Levm

Levm
0
215

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Allahü teâlâ Kur'ânı kerîmde meâlen buyuruyor ki:

Ey îmân edenler! Dinden çıkarsanız, Allahü teâlâ, sizin yerinize başkalarını getirir Onları sever Onlar da Allahü teâlâyı severler Mü'minlere karşı alçak gönüllü, kâfirlere karşı şiddetlidirler Allah yolunda cihâd ederler ve hiçbir levm edenin levminden korkmazlar (Mâide sûresi: 54)

Similar threads

Ey îmân edenler! Dinden çıkarsanız Allahü teâlâ sizin yerinize başkalarını getirir Onları sever Onlar da Allahü teâlâyı severler Mü'minlere karşı alçak gönüllü, kâfirlere karşı şiddetlidirler Allah yolunda cihad ederler ve hiçbir lâimin levminden korkmazlar İşte bu, Allah'ın bir ihsânıdır ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Allahü teâlâ Kur'ânı kerîmde meâlen buyuruyor ki: Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar), fal ve şans okları birer şeytan işi, pisliktir Bunlardan uzak durun ki, kurtuluşa eresiniz (Mâide sûresi: 90) Kumar ile ele geçen mülk olmadığı için, satılması ve satın alınması ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Allahü teâlâ Kur'ânı kerîmde meâlen buyuruyor ki: Cahîm ise azgınlara apaçık gösterilmiştir Ve onlara Allahü teâlâyı bırakıp ibâdet ettikleriniz hani nerede? Size yardım edebiliyorlar mı? Yâhut kendilerini (azâbdan) kurtarabiliyorlar mı? denir (Şuarâ sûresi: 9193)
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Allahü teâlâ Kur'ânı kerîmde meâlen buyuruyor ki: Hakîkaten îmân edip de iyi amel ve harekette bulunanlar (var ya), onların konakları da Firdevs Cenneti'dir (Kehf sûresi: 107) Cennet'te yukarıya doğru birbirlerinin üstünde bulunmak sûretiyle yüz derece ve mertebe vardır Genişlikleri de çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Kur'ânı kerîmde meâlen buyruldu ki: Yerde olan her şeyi sizin ihtiyâcınızı karşılamak için yarattım (Bekara sûresi: 28) Ümmetimden bir kardeşinin ihtiyâcını giderip, onu sevindiren kimse, beni sevindirmiş olur Kim beni sevindirirse, Allahü teâlâyı sevindirmiş olur Kim Allahü teâlâyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,982Kullanıcılar
yeumedısaSon üye
Üst Alt