iltasyazilim
FD Üye
Letafet Kebabı Tarifi Resimli
Letafet Kebabı Tarifi
Letafet Kebabı
LETAFET KEBABI
500 gram sütdanası eti 2 baş soğan 30 gram margarin yağı 1 kaşık zeytinyağı 1 elma 1 kaşık un Yeteri değin tuz
YAPILIŞI
Soğanları ince ince doğradıktan daha sonra tuzlayın ve zeytinyağıyla hafif ateşte kavurun Eti kuşbaşı doğradıktan sonra unlayın ve margarin yağıyle orta derece ateşte kavurun Yeteri kadar tuz serptikten sonra kavrulmuş olan eti kavrulmuş soğanlarla birlikte bir pyrex tencereye koyunKabuğu soyulmuş yuvarlak ve ince indirilmiş elmaları etin üstüne dizin,pyrex tencerenin kapağını örtüp hafif ısılı bir fırına sürün ve 2 saat pişirin Patatesler pişince pyrex kabın ağzını açın ve kızarmış patatesle birlikte sıcak sıcak servis yapınAfiyet olsun
*
Letafet Kebabı Tarifi
Letafet Kebabı
LETAFET KEBABI
500 gram sütdanası eti 2 baş soğan 30 gram margarin yağı 1 kaşık zeytinyağı 1 elma 1 kaşık un Yeteri değin tuz
YAPILIŞI
Soğanları ince ince doğradıktan daha sonra tuzlayın ve zeytinyağıyla hafif ateşte kavurun Eti kuşbaşı doğradıktan sonra unlayın ve margarin yağıyle orta derece ateşte kavurun Yeteri kadar tuz serptikten sonra kavrulmuş olan eti kavrulmuş soğanlarla birlikte bir pyrex tencereye koyunKabuğu soyulmuş yuvarlak ve ince indirilmiş elmaları etin üstüne dizin,pyrex tencerenin kapağını örtüp hafif ısılı bir fırına sürün ve 2 saat pişirin Patatesler pişince pyrex kabın ağzını açın ve kızarmış patatesle birlikte sıcak sıcak servis yapınAfiyet olsun
*