iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar laptop 'un klavyesi bazen farklı tuşlara basıyor örneğin 4 'e bastığımda alfa numerik kısımından (normal klavyelerdeki gibi sağ tarafda bulunan numaralar) upı4 veya w tuşuna bastığımda qewuıp gibi şeyler yazıyor fakat sürekli test amaçlı bastığımda pc kapanıyor kapanma şekli işlemcinin kendisini korumaya aldığındaki gibi aniden besleme ünitesi enerji kesiyor acaba ısınma olduğu için yapıyor olabilir mi diye ekran kartı soğutucusunu tezmizleyip işlemci ve ekran kartı ısı transfer silikonunu dahi yeniledim daha sonra sıtandatr kullanım esnasında tekrar yaptı bende kablo sıkıntısımı var diye iletkenlik testi yaptım fakat sorun yok bazen hiçbir sorun olmadan 1015 dk yada 1 saat çalışıyor bazende 5 dk sonra sorun yaratıyor sorun başladıktan sonra geri kesilmiyor
Laptopum Dell İnspiron n5110
şu anda usb klavye kullanıyorum
cevap verecek arkadaşlardan ricam format at, driver a bak, vürüs tara vb şeyler yazıp kirlilik yaratmasın sorunun net kaynağı klavye değil klavye veri iletim tepkileri normal işlemcide sorun yok ram la alakalı da olamaz klavye tuş yüzeyi, vakumlar ve kanallar da sıkıntısız
Laptopum Dell İnspiron n5110
şu anda usb klavye kullanıyorum
cevap verecek arkadaşlardan ricam format at, driver a bak, vürüs tara vb şeyler yazıp kirlilik yaratmasın sorunun net kaynağı klavye değil klavye veri iletim tepkileri normal işlemcide sorun yok ram la alakalı da olamaz klavye tuş yüzeyi, vakumlar ve kanallar da sıkıntısız