Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Leopar Poğaça

Leopar Poğaça
0
51

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Leopar Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

• 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kuru maya
  • 4,5-5 bardak un(kontrollü ekleyin yumuşacık hamur olsun)
Üzerindeki sos;
  • 1 paket kuru maya
  • Yarım çay bardağı su
  • Yarım çay bardağı pirinç unu
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • Yarım tatlı kaşığı tuz

Leopar Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Hamur için un hariç tüm gereçleri ekleyip karıştırın. Sonra azar azar unu ekleyin ve yoğurun.
  2. Yumuşacık bi hamur olsun. 30-40 dk kadar mayalandırın.
  3. Sonra mandalinadan biraz küçük modüller koparıp elinizle açın ben içine peynir ekledim ancak boşta oluyor.
  4. Sonra yuvarladım ve yağlı kağıt serdiğim tepsiye dizdim.
  5. Sos için materyalleri karıştırın poğaçaların üzerine 1 yemek kaşığı döktüm.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin????.
Leopar Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Leopar Poğaça Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı ılık su1 su bardağı ılık sütYarım su bardağı sıvı yağ1 paket instant maya1 yemek kaşığı şeker1 tatlı kaşığı tuz4,5 – 5 su bardağı uzun Üzerinin sosu için; Yarım su bardağı pirinç unuYarım su bardağı su1 paket instant maya1 tatlı kaşığı şeker1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Leopar Poğaça Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı ılık su1 su bardağı ılık sütYarım su bardağı sıvı yağ1 paket instant maya1,5 tatlı kaşığı şeker1,5 tatlı kaşığı tuz5 su bardağı kadar da un denetimli ekleyin lütfen Üzerinin sosu için; Yarım su bardağı pirinç unuYarım su bardağı su1 paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Leopar Poğaça Tanımı İçin Gereçler Hamur için 200 ml süt (1 su bardağı)80 gram şeker (5 yemek kaşığı)5 gram maya (1 tatlı kaşığı)300 gram un (2,5 su bardağı)50 gram tereyağ (Oda ısısında) Üzerinin sosu 5 gram kakao (1 tatlı kaşığı)5 gram pirinç unu yada nişasta (1 tatlı kaşığı)30 ml su İç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Leopar Poğaça Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı ılık süt1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı ılık su1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı tozşeker1 paket instant maya5 su bardağı un Üzeri için; 1 su bardağından bir parmak eksik pirinç unuYarım su bardağı su2 yemek kaşığı sıvı yağ1 paket instant maya1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Nefis Leopar Poğaça Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı ılık süt1 su bardağı ılık suYarım bardaktan 2 parmak fazla sıvı yağ2 yemek kaşığı şeker1 tatlı kaşığı tuz1 paket yaş maya150 gram tereyağı6-7 bardak un (kontrollü bir şekilde ekleyin) İç harcı için: Dilediğiniz herhangi bir peynir Üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,505Konular
982,754Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt