iltasyazilim
FD Üye
evet, bi anda pc yi açtığımda max 1600x900 piksel görüntü alabildiğimi fark ettim rahatsız edici bir durum kablodaki temassızlıkla alakalı olabileceğini düşündüm, ondan değilmiş birsüre sorun etmedim ancak şimdi oyunlardaki görüntü değişiminden ve piksel eksikliğinden dolayı oyunlarda sıkıntı oluyor (cs go´da menzildeki noktayı oluşturmak için 4 piksel kullanıyor ekran ve adamın kafası görülmüyor ölüyorum eskiden tek pikseldi) kafaya taktım sorunu bulacağım diye bir sürü şey denedim bayağı bir ekran kartı yazılımı güncellemesi yaptım eskiyi yükledim yeniyi yükledim olmadı komple sildim amd nin programıyla, tekrardan ikisinide denedim olmadı ve sonra birşey daha fark ettim normalde ben işlemci gpusuyla ekran kartını crossfire yapardım işlemcideki gpuyu artık kullanamıyorum aygıt yöneticisi şöyle diyor: Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor (Kod 31)
Başlatılmaya çalışılan sürücü POSTed görüntü bağdaştırıcısı sürücüsüyle aynı değil
bunu araştırdım az buçuk bundan da bir şey bulamadım son çare olarak size geldim boş çevirmeyin ne olur bayadır bu forumdan fayda göremedim bozun şu yargımı
İşlemci: AMD A86600k
Ekran kartı: R7 250
Ekran: HKC Marka monitör 1080p destekli model no : 2219b
görüntüyü ekran kartı üzerinden ekrana alıyorum(merak edenler için bu işlemciyle r7 250 cf oluyor)
Başlatılmaya çalışılan sürücü POSTed görüntü bağdaştırıcısı sürücüsüyle aynı değil
bunu araştırdım az buçuk bundan da bir şey bulamadım son çare olarak size geldim boş çevirmeyin ne olur bayadır bu forumdan fayda göremedim bozun şu yargımı
İşlemci: AMD A86600k
Ekran kartı: R7 250
Ekran: HKC Marka monitör 1080p destekli model no : 2219b
görüntüyü ekran kartı üzerinden ekrana alıyorum(merak edenler için bu işlemciyle r7 250 cf oluyor)