Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Larissa Gacemer Eşiyle Nasıl Tanıştı

Larissa Gacemer Eşiyle Nasıl Tanıştı
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Larissa Gacemer Eşiyle Nasıl Nerde Tanıştı

Larissa eşi burak gacemer ile eşi Burak Gacemer nasıl nerde tanıştılar nasıl evlenmeye karar verdiler bu sorularını cevabını yazımızda bulacaksınız;

Genc ve guzel Brezilyalı model Larissa Gacemer beş yıl once Turkiyeye geldiğini Burak Gacemer ile tanıştığını daha sonra Facebook tan goruşmeleri devam etti Burak Gacemer ile facebook aracalığı ile arkadaşlığını devam ettirdiler daha sonra cok zaman gecirmeden evlenmeye karar verdiler

Bir sure facebook'ta bu şekilde konuştuklarını ve daha sonra annesine ben turkiyeye gidiyorum diyerek Turkiyeye geldiğini soyleyen guzel model Larissa Gacemer Annesine ben Turkiyeye gidiyorum diyerek tekrar Turkiyeye geldi ve Burak Gacemer ile evlendiBurak Gacemer 1981 yılında İzmir ‘de doğdu ve basketbolcu olarak başladığı kariyerine 2019 yılından bu yana manken olarak devam ediyor

imageslarissagacemeresiylenasiltanisti5ae2317d62822

Similar threads

Larissa Gacemer Kocası Kimdir Lrissa Rorigues Gacemer, 1988 Brezilya doğumludur Brezilyada ailesi ile yaşayan Gacemer orada modellik yapmaktaydı Bir kampanyası icin turkiyeye geldiğinde sosyal paylaşım sitesinde Burak Gacemer ile tanıştı ve evlenmiştir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Larissa Gacemer Rol Aldığı Diziler Guzel oyuncu Lrissa Gacemer dizi Atv ekranalrında yayınlanan Krem dizisinde Ruya karekterini canlandırmıştır Survivor Unluler gonulluler 2019 yarışmasına en iddialı yarışmacı olarak katılan Larissa gacemer buyuk odulu kazanırsa bir cocuk sahibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Larissa Gacemer Ozel Hayatı Hakkında Bilgi Larissa Gacemer 1988 Sao Paulo, Brezilya doğumludurLarissa Gacemer ve Model, Oyuncudur imageslarissagacemerozelhayati5af918f5477cf Turkiyeye gelerek İzmirli manken Burak Gacemer ile evlendi Guzel manken Brezilyalı Larissa Gacemer, atv...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Larissa Gacemer Eşiyle Nasıl Nerde Tanıştı Larissa eşi burak gacemer ile eşi Burak Gacemer nasıl nerde tanıştılar nasıl evlenmeye karar verdiler bu sorularını cevabını yazımızda bulacaksınız; Genç ve hoş Brezilyalı model Larissa Gacemer beş sene önce Türkiyeye geldiğini Burak Gacemer ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Larissa Gacemer Eşi Hakkında Bilgi Survivor yarışmacılarından birisi olan Larissa Gacemer hakkında herşey merak edilir olduOzellikle eşi Burak Gacemer kimdir nasıl nerde tanıştılar merak konusu olmaya devam ediliyorLarissa Gacemer'in eşi Burak Gacemer Kimdir kısaca; Burak Gacemer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt