Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Laptop Bilgisayarlarda Isınma Sorunları ve Çözümleri

Laptop Bilgisayarlarda Isınma Sorunları ve Çözümleri
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kullanılan Zemin:

Öncelikle dizüstü bilgisayarınızı kullandığınız zeminAdı her ne kadar dizüstü bilgisatar olsada dizüstünde kullanmanızı önermiyoruz çünkü sağlık açısından zararlıDizüstü bilgisayarını yumuşak zeminler yerine daha sert seminlerde kullanmanız ısınmasını engelleyecektirEğer yumuşak zeminde kullanırsanız hava çıkışlarını kapatırsınız buda bilgisayarın ısınmasına neden olur
Fan Temizliği:
Fan Temizliği:

Bilgisayarını sert zeminde kullanmanıza rağmen hala ısınma sorunları ile karşı karşıya kalıyorum diyorsanız fan temizliği için kollarınızı sıvamanızı tavsiye ederizAncak bunu yaparken bazı önlemleri unutmanızı istemeyiz

Temizliğe başlamadan önde aşağıdaki adımları izlemek sizin için yararlı olacaktır:

Bilgisayarınızı kapatın

Bataryayı çıkarın

Güç kablosunu çıkarın

Statik elektiriğe karşı önlemlerinizi alın

Bu işlemleri yaptıktan sonra artık bilgisayarınızın içini açabilirsiniz yalnız dikkatli olun ben hiç bu işlerden anlamam diyorsanız birinden yardım almanız veya internetten nasıl temizlendiği konusunda videolar izlemek önerilir seçenekler arasında
Termal Macun:

Buraya kadarki işlemler sorununuzu çözmeye yetersiz kalmışsa;bunlara ek olarak yeterli tecrübeye sahipseniz soğutucu bloklarının altına ,yeni termal macun sürebilirsinizYapılan işlemin ardından soğutma blokları tam oturtulmalıdır aksi takdirde bilgisayarınız bileşenlerini soğutamaz ve zarar görebilir
Kalan Tek Çare Soğutucu:
“Hayır bunların hiçbiri işe yaramıyor diyorsanız tek çare olarak bir soğutucu almak kalıyorBilgisayarınıza uygun iyi bir soğutucu ile ısınma sorunu ile baş edebilirsinizTabii ki kafanıza göre gidip bir soğutucu almak yerine bilgili birilerine danışarak size en uygun soğutucuyu seçmeniz yararınıza alacaktır
Weteknoloji

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt