Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Laptop Alcam Ekran kartı sorunum var

Laptop Alcam Ekran kartı sorunum var
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar laptop alıcam ama bu laptopların ekran kartı kısmından zerre bişey anlamıyorum simdi arkadasa soruyorum benimki diyo geforce gt 645m ve 128 bit bi laptopa giriyorum bakıyorum özelliklerine gt 720m yazıyo soruyorum o 64 bit benimkinden kötü diyo simdi mantıken bu gt 645m gt 720m den daha eski bi üretimGT 720 m in daha iyi olması gerekmiyomu tam çözemedim bu işi

Acaba hangi ekran kartı iyi olur hangi laptopu almalıyım oyun oynucam laptopta NBA 2K14 FİFA 14 PES 14 CALL OF DUTY Gibi serilerinin son oyunlarını oynamak istiyorum bunun için alabileceğimin en iyi ekran kartını almam gerekiyo heralde laptopta

Birde laptopa harici ekran kartı takılırmı? Nette gördüm kutu gibi bişey usb den bağlıyosunAcaba kötü bi ekran kartı olan bi laptop alıp kendim paraya kıyıp kaliteli bi harici ekran kartı alıp onu kullansam nasıl olur ? Laptopu değiştirirsem gene baska laptopta onu kullanma şansım olurHangi yöntemle ilerlesem karda olurum acaba?

Bu harici ekran kartı mevzusunuda hesaba katarsak 2200 lira felan bütçem var ama harici ekran kartı al derseniz laptopa 1500 harici ekran kartına 700 800 lira verebilirim

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
arkadaşlar benim pc bilgim yok denecek kadar az aralık ayında i52430m işlemcili nvıdıa ge force gt 630m 2 gb paylaşımsız ekran kartlı 4gb ddr3 500 gb harddısklı bir laptop aldım şuana kadar çeşitli oyunlar bitirdim gta 4 full grafikte need for speed shift 2 full grafikte cysis 2 full grafikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,500Konular
982,382Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt