Lahmacun Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram orta yağlı kıyma
- 5 adet kırmızı tatlı biber
- 10 adet orta uzunluk domates
- 2 bağ maydanoz
- 10 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı karışık salça
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
Lahmacun Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tüm gereçleri yıkayıp, görseldeki üzere hazırlayalım.
- 2 yahut 3 bölerek hepsini rondodan geçirelim.
- Kıymayı ek edip, biraz da elimizle harmanlayalım.
- Daha sonra odun fırınına gönderelim.
Lahmacun Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.