Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lahmacun İç Harcı

Lahmacun İç Harcı
0
49

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
lahmacun.jpg

Lahmacun İç Harcı Tanımı İçin Materyaller

Et Harcı İçin
  • 500 gram yağlı kıyma (Ben kuzu kıyma kullandım)
  • 5 adet soğan (Orta boy)
  • 4 adet domates
  • 3 adet yeşil biber
  • 4 diş sarımsak
  • 1/2 (yarım) demet maydanoz
  • Tuz
  • Karabiber
  • Toz kırmızı biber
  • 1-2 yemek kaşığı rendelenmiş kuyruk yağı yoksa zeytinyağı da olur (Yağlı et kullanmayanlar için)
  • 2 yemek kaşığı biber salçası

Lahmacun İç Harcı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Merhaba iç gereçleri hazırlayıp fırına gönderiyorum nefis oluyor. Öncelikle robottan soğanları geçirip suyunu sıkıyorum.
  2. Yeşil biberleri ve sarımsakları da robottan geçiriyorum.
  3. En son domatesleri kabukları sert olduğu için soymadan robottan geçiriyorum.
  4. Maydanozlarım buzlukta vardı yarım demet kadar ekliyorum.
  5. Tuz, biber salça, karabiber kaşıkla sürülebilecek macun kıvamında bir et harcı hazırlayın.
  6. Sarımsak ???? soğan ???? yoğunluğu seviyorsanız damak tadınıza nazaran arttırabilirsiniz.
  7. Fırına gönderiyoruz hamurları onlardan materyali bizden nefis bir lezzet oluyor. Deneyenlere afiyet şifa olsun ????????.

Similar threads

Lahmacun Harcı Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo yağlı kıyma1 baş sarımsak (Yada 3-4 yeşil sarımsak)1 adet soğan1 demet maydanoz2 kapya biber2 adet yeşil biber4 adet domates2 yemek kaşığı salçaTuzKarabiberPul biber2 yemek kaşığı sıvı yağ Lahmacun Harcı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Ev İmali Çok Lezzetli Lahmacun İç Harcı Tanımı İçin Malzemeler Yarım kilo az yağlı dana kıyma4-5 adet soyulmuş ve rendelenmiş domates5 adet yeşil biber3-4 adet kırmızı kapya biberYarım demet maydanozYarım demet taze yeşil soğanİsteğe bağlı kuru soğanGöz kararı sıvı yağıTuzKimyonKarabiberPul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Antep Lahmacun İç Harcı Tanımı İçin Gereçler 1 kilo 500 gram yarım yağlı kuzu ve dana kıyma( 750 gram dana 750 gram kuzu ikisini de karıştırdım.)500 gram kapya kırmızı biber500 gram adet sivri biber5 adet soğan4 adet domates1 demet maydanoz4 diş sarımsak5 yemek kaşığı dolusu biber salçası ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Pide Ve Lahmacun İçin Nefis (İç Harcı) Tarifi İçin Malzemeler 600 gram az yağlı kıyma250 gram konserve domates10 adet yeşil biber2 adet kapya biber2 adet orta boy kuru soğan2 yemek kaşığı sıvı yağ2 diş sarımsak isteğe bağlıYarım bağ maydanoz1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Lahmacun Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; 2 su bardağı ılık su1 tatlı kaşığı maya1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı şekerUn Harcı için; 1 baş orta uzunluk soğan2 orta uzunluk domates4-5 adet küçük kapya biber4-5 adet yeşil biber3 diş sarımsak1 demet maydanoz300 gram orta yağlı kıyma1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
858,500Konular
982,393Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt