
Lahanalı Cacık Tanımı İçin Materyaller
- 3 kase yoğurt
- 1 lahananın 3 /1 i
- 1 su bardağı su
- 1 diş sarımsak
- Yarım çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı nane
Lahanalı Cacık Tanımı Yapılışı
Herkese merhaba hanımlar bugün başladınız mı bir daha bırakmayacağınız bir cacık tanımı ile karşınızdayız bu ortada o kadar lezzetli ki çocuklarınız bile bir daha bırakmayacak.
- Lahanamızı küp küp doğruyoruz.
- Sarımsağımızı çok küçük bir formda doğruyoruz.
- İkisinin de büyük bir kaba alıp iki kase yoğurdumuzu ekliyoruz.
- Üzerine tuzumuzu ekliyoruz.
- Onların üzerine de suyumuzu ve nanemizi ekliyoruz. Hepsini karıştırıyoruz ve servise hazır.
Afiyet olsun.
Dilerseniz yoğurt yada suyunu arttırabilirsiniz damak zevkinize bağlı.